LOU STYLING
 INTERIEUR & FASHION STYLIST

ABOUT LOU    

"Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn"
Wie ben ik en waar sta ik voor?


Ik ben Lou en woon samen met mijn man en dochtertje in IJsselstein (Utrecht). Van jongs af aan heb ik al een voorliefde voor interieur en mode. Na een opleiding te hebben gevolgd in Mode & Styling ben ik gaan assisteren bij mode-ontwerpers die collectie(s) ontworpen die geshowd zijn tijdens Fashion Week Amsterdam en Parijs. 

Enkele jaren heb ik gewerkt in de modebranche en zeven jaar geleden heb ik besloten om mijn droom te volgen. Ik ben gaan werken als (freelance) interieur & fashion stylist en als personal shopper. 

Ik wil graag mijn gevoel voor styling met jou delen. Dat ik samen met jou fijne ruimtes thuis kan creëren waar jij blij van wordt. Dat ik samen met jou zorg dat jij gelukkig bent in de kleding die jij draagt en dat jij daardoor nog meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Voor brands en magazines brainstorm ik graag om een bepaalde mood neer te zetten. Denk ik graag mee over de locatie, modellen en de overall feeling en zorg ik dat ik op set meer dan genoeg keuze heb om samen een sterk beeld neer te zetten.


"Het leuke aan styling vind ik het contact met de klant. Ik vind het fijn om mensen te adviseren en te verblijden".

Ik doe de styling voor tijdschriften, brands, kantoren, huizen en voor jou. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. 


© LOU Styling 2012 - 2020