LOU STYLING
 INTERIEUR & FASHION STYLIST

PERSONAL SHOPPING 

"Ik wil mensen helpen om het mooiste uit hun persoonlijkheid te halen. Zodat jij je zelfverzekerd voelt in je outfits, zelf met je garderobe aan de slag kunt en je met plezier iedere dag kleding aantrekt".

Geen zin om uren door de stad te dwalen, winkel in en uit, op zoek naar dat ene kledingstuk? Vind je het lastig om jouw lichaamsfiguur en persoonlijkheid goed naar voren te laten komen? Vind je het moeilijk om jouw eigen kleding indentiteit te creëren? Of wil je gewoon graag voor een compleet andere uitstraling gaan en 'out of the box' denken? Dan is personal shopping iets voor jou! 

  • Intake gesprek
  • Samen shoppen of ik ga voor jou shoppen
  • Advies & tips over kleuren en jouw figuur
  • Trends van het moment


Als personal shopper ga ik voor jou op pad. Belangrijk is dat wij elkaar van tevoren ontmoeten of telefonisch overleggen zodat ik een beeld van jou krijg en precies weet wat je graag wilt en nodig hebt. Wij gaan met elkaar in gesprek over verschillende kledingstijlen en kleuren die het beste bij jou passen. We nemen je favoriete winkels en stad door en bespreken je budget. Wat wil je uitgeven aan nieuwe kleding? Een nieuwe outfit en uitstraling hoeft niet duur te zijn en daar kan ik jou bij helpen. 

Je kan ook kiezen voor garderobe planning. Ik neem eerst met jou je kledingkast door en aan de hand daarvan ga ik met of voor jou op pad om je kledingkast aan te vullen met de juiste items. 

Houd je niet van winkelen, dan ga ik voor jou op pad. Draag je liever kleding van grote winkelketens of kleine boetiekjes? Alles kan en ik weet de weg. Ik shop de juiste items die jij zelf thuis kunt passen. Ben jij niet tevreden met de kledingstukken, dan kan ik ze voor je terugbrengen naar de winkel. 

Naast nieuw geshopte kleding geef ik jou uiteraard tips mee zodat jij zelf ook aan de slag kunt. Ik adviseer jou over kleuren en jouw lichaamsfiguur. Na een personal shopping sessie heb jij een goede basis aan kleding en kennis om in de toekomst zelf de juiste keuzes te maken. 

Tarief Personal Shopping: 

  • Ik ga voor jou shoppen of 
  • wij gaan samen shoppen in een stad naar keuze (in overleg)
  • kledingadvies 
  • tips & trucs voor kleur, figuur en combinaties

€ 199,- (circa 3,5 uur) (excl. nieuwe kleding)

Bedrag is exclusief BTW en kilometers (vanaf 25km). 


Zie ook: